A.N.P.C.P.P.S.R. este partener oficial in cadrul Taberei Nationale de Proiecte de Mediu

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons este, si in acest an, partener oficial al Ministerului Educatiei, in cadrul Taberei Nationale de Proiecte de Mediu.

Tabara are loc la Muncel, in judetul Iasi si se desfasoara in perioada 18 – 23 iulie. Aceasta este etapa nationala a celei de a XVII-a editii a Concursului National de Proiecte de Mediu. Asociatia Nationala pentru Protectia  Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons este direct implicata in acest proiect de mediu, sustinand educarea si responsabilizarea eleviilor in probleme de ecologie si consum durabil.La aceasta tabara participa peste 150 de elevi, insotiti de profesorii lor din toate judetele tarii, reprezentand cele doua echipaje de gimnaziu si liceu, castigatoare la faza judeteana a concursului.

Reprezentantii  A.N.P.C.P.P.S. RomaniaInfoCons sunt prezenti in tabara si vor acorda premii  elevilor castigatori si vor disemina materiale informative tuturor participantilor.Elevii participanti la faza nationala vor prezenta proiecte de cercetare efectuate in domeniul protectiei mediului. Proiectul castigator va reprezenta Romania la etapa internationala a competitiei.

A.N.P.C.P.P.S Romania a sustinut acest proiect in fiecare an, incurajand astfel  educarea micilor consumatori de astazi, viitori consumatori de resurse naturale de maine.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.Sfaturi Utile de la concurenti

Sfaturi Utile de la concurenti