A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” – Liceului Tehnologic “Antim Ivireanu” din Bucuresti

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel”.

Astazi, 07 aprilie 2015, Presedintele Asociatiei, dl. Sorin Mierlea, impreuna cu reprezentantii acesteia, tin o lectie deschisa in parteneriat cu sectia 22 politie, pe teme de protectia consumatorilor si nu numai, elevilor din cadrul Liceului Tehnologic “Antim Ivireanu” din Bucuresti.

Totodata in cadrul acestor activitati atat cadrele didactice cat si elevii participanti primesc materiale informativ educative realizate in cadrul Campaniei “ o9atitudine!” pe diverse teme: protectia mediului, etichetare, alimentatie sanatoasa, contrafacere si piraterie, etc.

 

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” -  Liceului Tehnologic  Antim IvireanuA.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” -  Liceului Tehnologic Antim IvireanuA.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” -  Liceului Tehnologic Antim IvireanuA.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” - Liceului Tehnologic Antim Ivireanu

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615Sfaturi Utile de la concurenti

Sfaturi Utile de la concurenti