A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” – Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu” din Bucuresti

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel”.

Astfel, astazi 07 aprilie 2015  Presedintele Asociatiei, dl. Sorin Mierlea, impreuna cu reprezentantii acesteia, tin o lectie deschisa pe teme de protectia consumatorilor si nu numai elevilor din cadrul Scolii cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din Bucuresti.

Totodata in cadrul acestor activitati atat cadrele didactice cat si elevii participanti primesc materiale informativ educative realizate in cadrul Campaniei “ o9atitudine!” pe diverse teme: protectia mediului, etichetare, alimentatie sanatoasa, contrafacere si piraterie, etc.

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din BucurestiA.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din BucurestiA.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din BucurestiA.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din BucurestiA.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din BucurestiA.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din BucurestiA.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile  desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din BucurestiA.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din Bucuresti A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din BucurestiA.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din BucurestiA.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din BucurestiA.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din BucurestiA.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din BucurestiA.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din Bucuresti Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615Sfaturi Utile de la concurenti

Sfaturi Utile de la concurenti