Concurs

Ştii să faci economii? Arată-ne cum îţi foloseşti inteligent resursele!

Prezintă-ne într-un mod interesant şi original ce faci tu pentru a economisi, protejând în acelaşi timp mediul şi portofelul. Realizează şi încarcă un filmuleţ de maxim 3 minute pe adresa www.economisestepentrutine.ro/concurs şi poţi câştiga unul dintre cele patru premii prezentate mai jos.

Se va acorda câte un premiu pentru fiecare dintre cele 3 categorii de concurs: cel mai practic sfat pentru a economisi, cel mai amuzant filmulet, cel mai inovator mod de a economisi. Câştigătorii fiecărei categorii vor primi un set de becuri economice şi economizoare de apă pentru robinet, precum şi o maşină de pâine împreună cu ingredientele necesare – produse ecologice.

Dintre cei trei câştigători ai secţiunilor se va alege câştigătorul final al concursului, premiul cel mare constând într-o vizită la muzeul Experimentarium din Bruxeles pentru 2 persoane.

Toţi participanţii vor primi o legitimaţie de membru simpatizant al Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România.

Filmuleţul tău va trebui înscris în concurs până pe data de 31 mai 2009. Nu uita să treci numele tău complet, adresa de e-mail şi numărul de telefon. Câştigătorii vor fi anunţaţi în aceeaşi zi pe site-ul www.economisestepentrutine.ro. Juriul concursului va fi prezentat în zilele următoare pe această pagină.

O persoană poate înscrie un singur filmuleţ o singură dată în concurs. Prin participarea la acest concurs vă manifestaţi acordul implicit în ceea ce priveşte folosirea în scopul promovării campaniei “Economiseşte pentru tine! Economiseşte pentru mâine!” de către organizatori a materialelor înscrise în competiţie. Consultă regulamentul complet al concursului “Ştii să faci economii” aici.

Poti vedea inscrierile din sectiunea “cel mai practic sfat pentru a economisiaici.

Poti vedea inscrierile din sectiunea “cel mai inovator mod de a economisiaici.

Poti vedea inscrierile din sectiunea “cel mai amuzant filmuletaici.
Perioada inscrierilor s-a terminat.Sfaturi Utile de la concurenti

Sfaturi Utile de la concurenti