Concursul National Proiecte de Mediu

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons este, si in acest an, partener oficial al Ministerului Educatiei, in cadrul Taberei Nationale de Proiecte de Mediu.

Tabara a avut loc loc la Muncel, in judetul Iasi , in perioada 18 – 23 iulie 2015. Aceasta este etapa nationala a celei de a XVII-a editii a Concursului National de Proiecte de Mediu. Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons este direct implicata in acest proiect de mediu, sustinand educarea si responsabilizarea eleviilor in probleme de ecologie si consum durabil. Anul acesta, A.N.P.C.P.P.S Romania-InfoCons a sustinut acest proiect prin sectiunea speciala organizata cu sprijinul MasterCard ,,Plateste cu Cardul pentru un Mediu Normal’’ incurajand astfel educarea micilor consumatori de astazi, viitori consumatori de resurse naturale de maine. In cadrul Taberei, A.N.P.C.P.P.P.S. Romania-InfoCons a premiat 160 de elevi participanti din grupele de gimnaziu si liceu.

Elevii premianti din grupele de gimnaziu provin din judetele: 

  • Locul I – Iasi, Maramures
  • Locul II – Prahova, Buzau, Timis Valcea, Bacau
  • Locul III – Neamt, Bistrita-Nasaud, Sibiu, Cluj, Ialomita, Bihor, Braila, Hunedoara
  • Mentiune – Arges, Arad

Elevii premianti din grupele de liceu provin din judetele:

  • Locul I – Bistrita-Nasaud, Bucuresti.
  • Locul II – Brasov, Prahova, Sibiu, Timis, Suceava.
  • Locul III – Valcea, Vrancea,Constanta, Galati, Arges, Buzau,Dolj, Iasi.
  • Mentiune – Suceava, Bucuresti, Bacau, Cluj

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

11012516_874122935974322_1865575405021067129_nSfaturi Utile de la concurenti

Sfaturi Utile de la concurenti