Participare in cadrul Taberei de Creatie “Vara pe ulita”

Astazi, 4 august 2015 , reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sunt  prezenti in cadrul  celei de-a XXI-a editii a Taberei de Creatie “Vara pe ulita”, organizata in parteneriat cu Muzeul National al Satului “D. Gusti”.

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons discuta cu cei mici despre teme de protectia consumatorilor din care amintim: importanta etichetarii produselor, reducerea risipei si informatii din domeniul financiar bancar.

Participantilor li se vor oferi materiale informative educative din cadrul Campaniei Nationale “o9atitudine!”.

La finalul activitatii acestia vor primii premii constand in : produse agroalimentare, articole imbracaminte , jucarii  , reviste cu DVD-uri , etc.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.Sfaturi Utile de la concurenti

Sfaturi Utile de la concurenti